Night Series: En ny era av design för Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach Night Series är det mest progressiva designpaketet från Maybach någonsin med sin lekfullt rebelliska blandning av lyx och stil som går sin egen väg och trotsar konventioner. Detta framhävs av de mörka kromdetaljerna som smälter in i natten, ytorna som fångar ljuset från lyktstolparna som en slipad diamant och interiören som tar den redan kultförklarade Maybach-designen till en helt ny nivå.

Banner

”Mercedes-Maybach varumärke går bortom själva produkten, och därför är det så viktigt att skapa upplevelser och alternativ som passar våra kunders status och personliga stil. Night Series är nästa steg i att erbjuda en lyxig, skräddarsydd upplevelse som riktar sig till en ny målgrupp, men som samtidigt uppfyller de nuvarande kundernas önskemål.” Daniel Lescow, chef för Mercedes-Maybach på Mercedes-Benz Group AG

Night Series-paketet finns tillgängligt för tre Maybach-modeller som alla innehåller distinkta element i mörk krom, detaljer i roséguld och innovativ hjuldesign prydd med mörkblankt Maybach-mönster samt invändig fiskbensdekor. Varje modell har också sina egna unika designsignaturer:

Banner

Mercedes-Maybach EQS SUV

Helelektriska Mercedes-Maybach EQS SUV imponerar redan i grundutförandet – och med Night Series-paketet får du bland annat strålkastare som pryds av Maybach-emblem i roséguld och mörka kromdetaljer. Grillpanelen är förhöjd med mörkare Maybach-ribbor, medan luftintagsinsatserna i den främre stötfångaren kommer med ett mörkt förkromat mönster av Maybach-emblemet.

Andra utmärkande detaljer är sidofönsterna med sina högglanspolerade svarta kanter i 3D-design och fotstegen i svart med Maybach-emblem i mörk krom. På insidan hittar du heltäckningsmatta i exklusiv Econyl och vegetabiliskt garvat läder.

Night Series-paketet för EQS SUV är tillgängligt i färgerna Obsidian Black, MANUFAKTUR Diamond White Bright och en exklusiv tvåfärgad lack i kombinationen Obsidian Black/Mojave Silver.

Banner

Mercedes-Maybach S-Klass

Mercedes-Maybach S-Klass med Night Series-paketet tar exklusiv komfort och sportig lyx till en ny nivå.
Mörka, metalliska kromelement bidrar till designens eleganta silhuett som framhävs av de synliga avgasrören i mörk krom och svart. Strålkastare pryds med roséguld, och du kan välja mellan gråa, svarta och vita nyanser samt en exklusiv tvåfärgad lack i kombinationen Onyx Black/Mojave Silver.

Medan den redan ikoniska interiören i S-Klass tar lyx till nästa nivå tillför Night Series ytterligare en dimension med två exklusiva interiörvarianter: Svart med Black Pearl nappaläder eller MANUFAKTUR djupvitt/svart.

Banner

The Mercedes-Maybach GLS

GLS Night Series kommer med Mercedes-stjärna på motorhuven, kylargrill, och trimdelar i mörk elegant krom samt sidoluftintag med Maybach-mönster. Strålkastarna har subtilt exklusiva detaljer i roséguld och de utdragbara fotstegen är mörkt anodiserade.

23-tumshjulen är utsmyckade med Maybach-mönster, vilket gör GLS Night Series lika iögonfallande från sidan som den är framifrån och bakifrån. GLS finns i Obsidian Black/ Obsidian White samt i en exklusiv tvåfärgad lack i Obsidian Black/Mojave Silver.

Dessutom kommer den i två olika interiörversioner – Den ena är svart i kombination med Black Pearl nappaläder, den andra är kristallvit i kombination med Black Pearl-accenter.

Läs mer om Mercedes-Maybach.

Banner

Banner

Banner