Hartan Kinderwagen AMG GT Limited Edition mit Falttasche und Bag2Go 

Hartan pushchair AMG GT Limited Edition with folding cot and Bag2Go

Exklusiv AMG-GT barnvagn i 299 exemplar.

Mercedes-AMG och barnvagnstillverkaren Hartan har samarbetat i fyra år och nu är det dags för den mest exklusiva barnvagnen hittills.

TEXT AV MERCEDES-BENZ SVERIGE // ILLUSTRATIONER AV MERCEDES-BENZ

AMG GT-barnvagnen som släpps i sommar kommer bara att tillverkas i 299 exemplar och har bland annat fälgar i original AMG-design och klädsel av samma material som i AMG-bilarnas säten.

Mercedes-AMG och Hartan har verkligen gått all-in i den nya barnvagnen. Solskyddet och den medföljande väskan (som kan hängas på handtagen) är av jacquard med röd AMG-design mot svart botten.  De stora hjulen – som både är lås och snurrbara – är gjorda i samma design som AMGs 14-ekrade fälgar.

Klädseln är sydd i Dinamarca som är samma material som används i sätena på AMG-bilarna och handtagen har svart läderdesign och givetvis handbroms. Fempunktsbälte med magnetisk låsning är standard.

Man skulle kunna säga att AMG GT som barnvagn är en suv i ordets rätta bemärkelse – Sports Utility Vehicle – Sportigt nyttofordon…

Sittdelen är enkelt vändbar och hopfälld är måtten bara 69 x 58,5 x 31 cm. Det betyder att vagnen får plats i bagageutrymmet även på de allra sportigaste bilarna.

Totalt kommer bara 299 exemplar att tillverkas och de kommer att finnas tillgängliga i utvalda butiker i juli månad.

Och just det – bränsleförbrukningen är 0,0 l/mil….

 

Läs mer här

Banner

Banner